Buffetten
JvL Catering nodigt u uit om te genieten van onze uitgebreide selectie buffetten, perfect afgestemd op elke gelegenheid. Of u nu een intiem familiediner organiseert of een groot bedrijfsevenement, wij hebben een buffet dat bij uw wensen past. Ons aanbod omvat zowel maaltijdvervangende als niet-maaltijdvervangende buffetten, zodat er altijd een optie is die aansluit bij uw behoeften.
Alle buffetten zijn inclusief borden en bestek en worden bij u thuis of op uw evenementenlocatie bezorgd. Elk buffet kan op zichzelf staan of gecombineerd worden met andere opties, afhankelijk van uw voorkeuren. Onze buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen, maar neem gerust contact op als u een kleiner gezelschap heeft; wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
Party- en Hapjesbuffetten
- Koude gerechten
- Stokbrood met kruidenboter
- Keuze uit aardappel, huzaren- of rundvleessalade
- Warme gerechten
- Huisgemarineerde kipdijsaté met kroepoek
- Gehaktballetjes met sweet-chillisaus of satésaus
- Pulled Pork
- Koud
- Stokbrood met kruidenboter
- Forelamuse
- Amuseglaasjes met carpaccio
- Schaal met diverse soorten wraps
- Gevulde eitjes
- Spiesjes van tomaat, mozzarella en basilicum
- Kipspiesjes
- Warm
- Gehaktballetjes met sweetchilli- of satésaus
- Huisgemarineerde kipdijsaté met satésaus, kroepoek en atjar tjampoersalade
- Optioneel
- Huzaren, rundvlees of pastapestosalade (+ €2,50 p.p.)
Traditionele Buffetten
- Koude gerechten
- Diverse broodsoorten en kruidenboter
- Carpaccio afgemaakt met pijnboompitjes, parmezaan en een truffelmayonaise
- Huisgemaakte frisse fruitsalade van mango, blauwe bes en munt
- Farmersalade
- Warme gerechten
- Huisgemarineerde kipdijsaté met satésaus, atjar tjampoer en kroepoek
- Stoofpotje boeuf bourguignon
- Varkenshaasmedaillons met champignon- of peperroomsaus
- Bijgerechten
- Aardappelgratin
- Witte rijst
- Boontjes met gebakken spekjes en uitjes
- Koude gerechten
- Diverse broodsoorten en kruidenboter
- Carpaccio afgemaakt met pijnboompitjes, parmezaan en een truffelmayonaise
- Vleesplateau met diverse vleessoorten
- Keuze uit huzaren- of rundvleessalade
- Warme gerechten
- Boeuf bourguignon
- Huisgemaakte rollade in huisgemaakte jus
- Kip in roomsaus
- Bijgerechten
- Aardappelkrieltjes met gebakken uitjes en spekjes
- Witte rijst
- Broccoli (met of zonder groentesaus)
- Koude gerechten
- Diverse broodsoorten en kruidenboter
- Carpaccio afgemaakt met pijnboompitjes, parmezaan en een truffelmayonaise
- Visplateau belegd met gerookte zalm, haring, forel- en gerookte makreelfilet begeleid met crème fraiche en groene kruiden
- Pastapestosalade
- Keuze uit huzaren- of rundvleessalade
- Warme gerechten
- Varkenshaasmedaillons met champignon- of peperroomsaus
- Huisgemarineerde kipdijsaté met satésaus, kroepoek en atjar tjampoersalade
- Zalmsnippers in witte wijnsaus
- Bijgerechten
- Aardappelgratin
- Witte rijst
- Boontjes met gebakken spekjes en uitjes
- U kunt 3 soorten stamppot kiezen
- Hutspot
- Boerenkool (met of zonder gebakken spekjes)
- Andijvie (met of zonder gebakken spekjes)
- Zuurkool (met of zonder gebakken spekreepjes)
- U kunt 3 soorten vlees kiezen
- Huisgemaakte hachee
- Rookworst
- Speklap
- Gehaktbal
- Huisgemaakte rollade
- Inclusief onderstaande tafelgarnituren
- Mosterd
- Piccalilly
- Amsterdamse ui
- Augurkplakjes
- Stokbrood en kruidenboter
- Kipdijsaté
- Varkenshaassaté
- Indische balletjes in ketjapsaus
- Goreng boontjes
- Bami
- Nasi
- Satésaus
- Sambal
- Atjar tjampoer
- Kroepoek
- Gefruite uitjes
- Seroendeng